Bloggnorge.com // Oline's tankeverden
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Frihet og energi

tirsdag 21. januar , 2014 kl. 11:24 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Dere skulle prøve det å barbere hodet altså :) det er faktisk utrolig deilig!! Helt glatt, rense og dynke hele hodet med grønn ansiktsmaske, smøre seg inn med fete kremer og pakke det inn i turban – det er faktisk helt FANTASTISK DEILIG!! :-) Og hvis du angrer på shavingen så kan jeg si deg at barberer du om morgenen har du allerede samme kveld fptt slik sandpapir hud og dagen etter har du en og en halv cm pusete pels :-)) Man føler seg så herlig naken og FRI.

Jeg har gode dager nå og det er nydelig :) Jeg har energi til husarbeid – og i dag ska jeg sløse den energien bort på å dynke hue i Spa, sminke meg slik jeg gjorde da jeg var 18 og kose meg med Eva og Benedikte ♥

Ønsker alle en herlig tirsdag!  :-*




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Oline's tankeverden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.