Bloggnorge.com // Oline's tankeverden
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Boktyven

lørdag 11. januar , 2014 kl. 19:28 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Anbefaler på det sterkeste Boktyven på kino!!!! Jeg blir fysisk syk av sånne filmer – jeg vil ikke si noe om den annet enn GÅ OG SE!!Men – den setter sinnet i kok og minner meg om min morfar. Han var nazist. En av de som var det fordi de ikke torde noe annet. Jeg kan tenke meg at mange menn var gode sjeler som bare var redde. Redde for å bli drept fordi de nektet å drepe eller nektet å gjøre sin plikt pålagt Hitler… så – nå vet dere litt om filmens handling – 2. Verdenskrig. Grusomt.Min bestefar var verdens verste kverulant og hadde alltid rett i – sine øyne. Men han var en nervebunt. Jeg vet det. Og det går i arv… :-P jeg gir meg ikke på harde møkka – min mor likeså – selv om jeg har klart å bli rundere i kantene med årene. Jeg har hatt så mye vondt at jeg i dsg skygger unna alt bråk. Da er det ikke lett å ha en mor som min :( og det verste er at hun ikke skjønner at hun er like ille som sin far…!Mine sønner vokser opp til å bli de klokeste menn jeg har møtt. Heldigvis ♥ hvem de har det fra vet jeg ikke ^/^ jo, fra meg ;) For selv om jeg kan være vanskelig er jeg også et reflekterende menneske og folk sier jeg er klok (min bestefar sa alltid at jeg ikke er riktig klok, men han fikk svar – «hvem har jeg fått det fra, tro…?) ;)))Se filmen! Og tenk på hvor heldig vi er som ikke blir hetset og bombet og lever i Fred.Lev i FRED ♥ Vær GODE mot hverandre. Og mot deg selv ♥Ha en super kveld.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Oline's tankeverden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.