Bloggnorge.com // Oline's tankeverden
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Mitt livs største kamp

mandag 13. januar , 2014 kl. 04:58 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Det er noe dritt.

Om noen dager blir jeg 41. 40-årskriss har begynt :-P Det er ikke den vanlige krisa folk forbinder det med – nei – jeg må selvfølgelig bli syk!! Kan ikke gjøre noe slik som alle andre, jeg – jeg må absolutt skille meg ut ^/^

Kvalm konstant nå… som lliten fikk jeg alltid cola og kjeks når jeg hadde omgangssyke :) det verste som fins er omgangssyke. Men te,  cola og kjeks er godt ;) bare synd at jeg har glutenallergi :-P Får sende Bertil i butikken etter cola og glutenfritt :))

Jeg tørket støv i går!! :-D Gratulerer til meg selv! Og som belønning skal jeg ligge her i senga i hele dag og ta imot te og cola og kjeks :) ♥

Jeg ønsker dere alle en riktig god mandag og kle dere godt – det er 17 minus ute – skal tenke på dere når jeg ligger her ;)

Skal lese Tara og lære noen nye sminke tips og ideer til Den store Festen i februar. Gleder meg til å bli inspirert og å sy en kreasjon :) lenge siden jeg har sydd noe som helst – blir spennende!

Gi noen en klem i dag ♡




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Oline's tankeverden" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.